LoginGlemt brugernavn eller password?
Angiv din emaladresse, så sender vi et nyt password til dig:

Email: 

  Kortegaard forside
Øvej 10 · Kappendrup · DK-5550 Langeskov · Tlf. 65 97 26 56 · Telefax 65 97 30 84 · E-mail: pkp@kortegaard.dk
 
 
 
Login
Er du professionel planteforbruger og ønsker flere funktioner, klik herunder på 'Få adgang'
 
Få adgang

  Om Kortegaard

Om Kortegaard

P. Kortegaards Planteskole er en moderne en gros sortimentsplanteskole, der leverer planter i fuldt sortiment i alt fra bunddækkeplanter til helt store allétræer og solitære træer. Vort sortiment omfatter over 3.000 forskellige plantearter.
Kortegaards Planteskole har et produktionsareal på ca. 110 hektar hvor der primært produceres allétræer samt solitær buske og træer.
Den moderne produktion bliver tilrettelagt så der i videst muligt omfang tages hensyn til miljø, hvilket sikres ved en stadig udvikling af nye produktionsmetoder og effektivisering af de enkelte arbejdsprocesser.

Den gennemgående linie for hele virksomheden er kvalitet fremfor alt, og det gælder både for egenproduktion samt for den del af sortimentet der produceres hos underleverandører.

 


Plantekvalitet er i høj grad også et spørgsmål om præcis logistik - korrekt emballering - faglig håndtering. Dette sikres gennem faglig højt kvalificeret personale hele vejen fra produktion over ekspedition til levering.

Kortegaards Planteskole har gennem en lang årrække leveret planter til de professionelle planteforbrugere - anlægsgartnere - entreprenører - kommuner - amter - kirkegårde - boligforeninger m.m., og der er leveret til mange spændende projekter - se under referencer.

Kort om Kortegaard

P. Kortegaards Planteskole A/S

Medarbejdere: 25

Produktionsareal: 110 hektar, fordelt på 2 afdelinger - Kappendrup og Nonnebo ved Langeskov

Egenproduktion: ca. 100.000 stk. træer og flerstammede buske i alle størrelser op til stammeomfang 80-90 cm (totalhøjder på op til 1200 cm)

Medlem af Danske Planteskoler

Medlem af PartnerLandskab

Tilsluttet Dansk Planteskoleejer Forenings Ankenævn

 
Vi henvender os kun til den professionelle plantebruger (dvs. intet privat salg)
© 2017 Kortegaard