LoginGlemt brugernavn eller password?
Angiv din emaladresse, så sender vi et nyt password til dig:

Email: Om Kortegaard

P. Kortegaards Planteskole er en moderne en gros sortimentsplanteskole, der leverer planter i fuldt sortiment i alt fra bunddækkeplanter til helt store allétræer og solitære træer. Vort sortiment omfatter over 3.000 forskellige plantearter.

Kortegaards Planteskole har et produktionsareal på ca. 110 hektar hvor der primært produceres allétræer samt solitær buske og træer.
Den moderne produktion bliver tilrettelagt så der i videst muligt omfang tages hensyn til miljø, hvilket sikres ved en stadig udvikling af nye produktionsmetoder og effektivisering af de enkelte arbejdsprocesser.

Den gennemgående linie for hele virksomheden er kvalitet fremfor alt, og det gælder både for egenproduktion samt for den del af sortimentet der produceres hos underleverandører.


Plantekvalitet er i høj grad også et spørgsmål om præcis logistik - korrekt emballering - faglig håndtering. Dette sikres gennem faglig højt kvalificeret personale hele vejen fra produktion over ekspedition til levering.

Kortegaards Planteskole har gennem en lang årrække leveret planter til de professionelle planteforbrugere - anlægsgartnere - entreprenører - kommuner - amter - kirkegårde - boligforeninger m.m., og der er leveret til mange spændende projekter - se under referencer.


Login til sortiment, plantelister og egne sider med modtagne tilbud og følgesedler på leverede varer

Er du professionel planteforbruger og ønsker adgang til priser i plantekataloget, plantelister og egne sider, så klik hér for at blive oprettet som bruger